Allt känns liksom passe.

Oj vad dagarna går. Nu är det inte långt kvar.
Men det känns som att jag inte har nått att dela med mig av. Allt känns liksom passe.
Så ni får hålla till godo med att jag i alla fall lever och mår bra.

Hej då!

Jag försöker verkligen.

Hur kan man glömma bort någon som man påstår att man Älskar.
Jag blir så ledsen, jag försöker verkligen.

Jag blir nog så här ledsen bara för att jag Älskar dig så himmla mycket.
Jag skulle aldrig glömma dig
Aldrig!
Aldrig!

28 Maj

Började dagen med att snöra på mig löparskorna och drog ut och sprang.
Det blev förvisso bara 3km. Men jag var ute i alla fall. Stannde till vid varje parkbänk och gjorde 20 armhävningar lutande mot bänken samt 20dips. När jag kom hem gjorde jag 20 sittupps och 20 till armhävningar. Tränade även axeln med gummibandet och det känns mer än ni tror. Tänk om man alltid kunde börja dagen med en löprunda. Men jag Orkar verkligen Inte gå upp klockan 4 bara för att gå ut och träna.

Just nu sitter jag och kollar på Stockholm Marathon.
Skall snart åka in och träffa Älskling.

Ha en bra dag!

Nästan bestämt mig.

Jag har typ nästan bestämt mig för vilka tapeter jag vill ha.
Det kommer nog bli en rutig fondvägg i sovrummet samma tapet som i gästrummet här i Hagsätra. Fast i en annan färg. Vardagsrummet är det svårare med. Men det löser sig nog. Tror det kommer bli en fondvägg där oxå och i så fall blir det nog en bredrandig eller blommig. Min budget för det hela kommer att spricka. Men det kanske är värt det. Jag ska ju ändå bo där. I hallen blir det nog ljus lila lite åt syren hållet till och i köket funderar jag på grönt. Ljus grönt.
Jag vill ha klara skarpa färger inget mesigt som dom standard tapeterna jag får välja av. Dom får gärna var i metallic och glänsa extra mycket. Men det gör inget om dom inte är det. Bara dom syns.


Nå vad tror ni!?
Nån av dessa blir det?
Sen är bara frågan vad jag skall ha för färg på dom andra väggarna...
Tapeter tapeter tapeter

Ja jag har nu bestämt mig för att jag kommer lägga ner Lite pengar på renovering av min nya lägenhet. Jag måste trotts allt trivas så därför har jag bestämt att jag skall köpa mina egna tapeter. Jag skall försöka hålla ner priset så gott det går och har lagt mig på en max nivå av 600kr. Ju billigare dessdå bättre. Sen vad det blir är en annan fråga. Älskar randig och blommigt som ni kanske har märkt i min nuvarande lägenhet.  Sen är frågan vad skall man ha för färger. Rosa? Guld? Vitt? Lila? Blått? Grönt? ja färg valen är många. Det kommer nog bli rosa eller blått i sovrummet med inslag av guld. Om det inte blir rosa i sovrummet kan det tänkas att det blir det i köket. Eller så gör jag det vitt. Men det är så tråkigt. Aja får ta en dag och åka runt och kolla på färg och tapeter. Skulle vilja ta med dom tapeterna jag har i sovrummet. Men jag tänker Inte slänga bort dom rullarna jag har på en hyreslägenhet. Kan jag få ta med målningen i vardagsrummet? I så fall gör jag det. Men troligen så går inte det.


För å byta ämne lite snabbt så måste jag ta och säga upp alla abonnemang jag har här hemma.
Gas, El, hemförsäkring, telefon mm.
Samt att jag måste teckna nya för nya lägenheten.
Hemförsäkringen är fixad, Nu är det bara resten kvar
Någon som har lust att göra allt detta åt mig?
Ni får 1000kr för besväret.Visning!

Ja som jag skrev i söndags var det visning av min lägenhet.
Jag har inte orkat skriva nått om det tidigare. Men fågan kom upp idag.

Det var strålande solsken vilket resulterar i att folk inte går på lägenhets visningar.
Så resultatet av min visning var att det kom 2st. Ingen utav dom var jätte intreserade. Men mäklaren skulle ändå återkomma till dom efter dagens visning. På dagens visning kom det 2st till där båda tydligen var intreserade och undrade när budgivningen skulle börja. Så det var väldigt possetivt. Men jag tänker Inte ta ut nått i förväg utan väntar till Mäklaren hör av sig i morgon.


Jag vann!!!

Shiit äntligen har jag vunnit nått!!

Kom ni ihåg tävlingen jag skrev om?


Jag vann den!

Helt perfekt nu när jag skall flytta.

Visning i dag!

Visning i dag!
Lägenheten är nu städad och fin.
Hoppas att det går bra!
Under visningen kommer jag att åka till Sigtuna och
Min underbara kollega Mikaela som jag inte träffat på snart 1år.

Ha en bra dag!


21 Maj

Ja hur skall man beskriva denna dag?!
Städa städa städa.
Har nog inte gjort så mycket annat.
Fiskarna fick det också rent och fint.
En fisk höll dock på att stryka med då han hoppa ur bunken som dom fick vara i edans jag gjorde rent.
Men han klarade sig och simmar nu runt med dom andra fiskarna igen.
Jag hoppas nu att det är tillräckligt städat och piffat inför i morgon.
Samt att det kommer i alla fall 2st som är intresserade så att det kanske blir en budgivning.
Men men jag är bara glad om jag går med vinst och får min kära lägenhet såld.

Jag skrev ett inlägg om just min lägenhet förra veckan som jag aldrig publicerade.

"Tankarna flyger fram och tillbaka. Jag har sagt att jag inte trivs i min lägenhet. Men när jag sitter här och tittar ut över den kommer jag faktiskt att sakna den. Det fantastiska ljuset trotts att det är mulet ute, öppenheten och planlösningen, färgerna, läget, närheten. Jag kommer sakna det stora fönstret i vardagsrummet. Jag tror jag älskar den här lägenheten. Jag älskar ju färg och det kommer bli svårt att få in det i den nya, då den kändes så mörk, men det kan ju vara deras fel, dom som bodde där nu. Jag måste få in färg, men få göra dom lite ljusare än vad dom är nu. Aja vi får se hur det går."

Som sagt jag tror jag älskar denna lägenhet.
Samt att jag är en väder människa och på vintern när det är grått och mörkt mår jag skit och då har allt känts jobbigt särskilt att vara just här. Men nu på sommaren när jag mår bra och är Glad trivs jag mycket bättre.
Fy vad jag med andra ord hatar höst och vinter depressioner.
Hoppas att jag slipper dom framöver.
Maj!

Grattis på Namnsdagen underbara Mormor!
Ha en bra dag!
Massa Kramar!


Tävling i samarbete med Colorama

På bloggen elingabriella.se kan man fram till imorgon tävla om en timmes inredningsrådgivning från Coloram.

Tävlingen går ut på att berätta om vilka färger du inspereras av i ditt hem.

Mina Färger är blandannat Guld, rosa och blått.
Sen Älskar jag ju färg så det är svårt att välja


Man kan ju alltid hoppas att man vinner.
Nu när jag behöver hjälp i min nya lägenhet.


Så hur f*n ska man göra?

Hur mycket skall man göra?
Hur mycket pengar skall man lägga?

Jag vill ju göra så jag trivs. Jag vill inte välja ett par tapeter bara för att jag måste, Jag vill Tycka om dom oxå. Jag skall ju trotts allt Bo med dom. Tapeterna alltså. Det skall dock bli väldigt skönt att få slippa göra det själv.
Men som sagt vad fan skall jag välja för tapeter och hur mycket ska jag lägga emellan för att få dom jag vill. Öbos standard tapeter kostar 79kr/rulle allt utöver det får jag betala själv. Men vill man liksom köpa ett par tapeter för säg 500kr/rulle och få 79kr rabatt?! Men du undra om det går att använda min personal då får jag ju 20% rabatt till. Då blir det alltså 321kr/rulle, fast det är ju klart det är fortfarande dyrt för nått jag Inte kommer att få tillbaka. Men å andra sidan kanske jag får dom tapeterna jag vill ha och kommer då att trivas.

Så hur f*n ska man göra?

13 och 14 maj

Slutade lite tidigare igår för att åka och titta på 3st lägenheter i Örebro. Jag började med en 2a i Tybble. Förstahandskontrakt och den kommer renoveras innan jag flyttar in. Så jag får vara med och välja golv och tapeter/färg. Å det är ju inte helt fel. Det var ett lite kök men man får plats med ett bord för 4a. Ett stort sovrum med balkong i söder och ett stort vardagsrum, dock inte lika stort som det jag har nu. En bra hall med mycket förvaring. Nackdelen är att tvättstugan Inte är lika fin som den jag har. Men satan i gatan vad bortskämd man har varit. Men men. Det är ju inte hela världen.
Lägenhet nummer 2 var också en 2a, dock i andra hand och möblerad.
Den var ljus och fin samt hade samma planlösning som den i Nynäshamn.
Den låg väldigt nära jobbet men bredvid en trafikerad gata.

Lägenhet nummer 3 åkte jag aldrig och tittade på.
Avbokade det mötet då jag ändå inte kände för en 2 med kokvrå på nedre botten.
Jag har inte tackat Ja ännu till den i Tybble men det kommer nog bli den. Vem kan tacka nej till ett förstahandskontrakt när man efter bara 25dagar ligger förts på listan när det i själva verket är 18års kö till den.
Inte jag i alla fall. Och den kommer ju som sagt att målas och tapetsera innan jag flyttar in.
Efter Örebro  åkte jag hem till Stockholm och plockade upp Älskling innan vi åkte och köpte pizza.
Åt och såg på film. Sen sova.

Vaknade i morse och kände att mitt vänstra öga inte riktigt hängde med. Gick och kollade mig i spegeln och såg att ögonlocket hade svullnat upp och jag fick inte upp ögat mer än till hälften. Ringde vårdguiden och dom tyckte att jag skulle uppsöka läkare. Sagt och gjort. Åkte till närakuten på Gullmarsplan och fick en cortison salva utskriven. Svullnaden har nu gott ner men ett tag kändes det som att nån slängt syra/chili i ögat. Men en Ipren så gick smärtan ner. Så vi får se hur jag ser ut i morgon. Efter läkaren blev det en tur till Farsta centrum. Hittade 2st tröjor på HM (första gången på 1år jag hittar kläder där) Köpte askar till mina smycken och en massa filmer.

Nu blir det film sen sova.
I morgon är en ny dag förhoppningsvis utan läkarbesök och utan regn.
Ha en bra kväll för det har jag tänkt å ha11 maj

Lägenheten ligger nu ute till försäljning. Det var med en klump i magen som jag skickade mailet till Mäklaren och sa att han skulle lägga ut den. Men samtidigt ringde jag ÖBO och pratade med dom om hur det låg till med bostad. Där fick jag nyheten att jag hade fått ett erbjudande om en lägenhet på 58kvm 2rok. Det är visningen på den i morgon men jag ringde och kollade om jag kunde komma på fredag i stället. Och det var inga problem. Så på fredag skall jag alltså på visning av en lägenhet. Förstahandskontrakt till och med och jag ligger först i kön ;)
De ni efter bara 22dagar i bostadskön. Ibland skall man ha tur.
Hoppas att det är något att ha, Jag återkommer.

Efter jobbet var den en sista vända hos psykologen. Gick jätte bra och hon var jätte glad för min skull gällande flytten. Efter mötete hos henne åkte jag in och träffade Älskling. Vi tog oss en fika och middag samt skaffad enytt abonnemang till han och en ny mobil till mig.
Jag som Inte skulle ha en smartphone Men men det blev i alla fall en HTC Desier HD.
NU är det bara ett nytt skal som skall inhandlas. Får se vad jag hittar.

10 maj

Sov tills jag vaknade idag, det var så skönt vist klockan var halv 7 när jag gick upp, men ändå 1½timmes sovmorgon. Gick upp och satte mig i solen på balkongen och åt frukost innan det piffades kuddar och blommorna ställdes på plats. Tänk om man alltid kunde få ha sådana mornar. Mäklaren och fotografen kom och dom blev impade över mitt städande och fixande. Bilderna blev bra och nu sitter jag och väntar på att mäklaren skall skicka mig ett mail med bilderna.

Efter fotograferingen for jag till jobbet där jag har stått ute och stekt armarna hela dagen... Tack för den bondbrännan. Aja det är ju kul att jag kan få lite färg nån gång. Efter jobbet tog jag och Cici oss en löprunda. Fan vilken bra kondis den bruden har, jag hinner inte med alls i hennes tempo. Men men det blir nog bättre med tiden. Vi har ju anmält oss till midnattsloppet i augusti och 2 veckor senare så är det tjejmilen för min del. Så detta skall nog gå bra. Får ta tag i cyklingen till jobbet snart, men det tar emot.

I morgon är det sista samtalet hos psykologen.
Känns bra men ändå så vill jag har fler. Men just nu känns livet bra.

Nej nu skall jag göra mig i ordning in för natten.
God natt på er!

9 Maj

Hur var er helg?
Min helg har varit lugn och städad...Har som tidigare nämts varit hundvakt å Nettans lilla hund Ebo. Så det har gått otaliga promenader. Samt att det har städats fixats och städats lite till. I morgon kommer fotografen. Hoppas bilderna blir lika bra som förra gången, troligen inte men jag vill inte använda dom gammla bilderna. Nu är det jag som säljer.
Å nu är jag klar inför fotograferingen. Det är bara sladdarna som skall plockas bort och blommorna som skall ställas på plats. Aja det blir nog bra. Det sista fixande idag har varit riktigt jobbigt har haft sådan vidrig huvudvärk att minska ljud har varit jobbigt. Men nu skall jag gå och lägga mig. Tar mig en liten sovmorgon fotografen kommer 8.30 men innan dess skall frukost diskan vara diskadd och undan städad. Soporna skall slängas och som sagt sladdar skall gömmas. Nej sängen nästa.
Godnatt!

...

Gråter en skvätt!
För nu orkar jag Inte mer.

Social hund

Ja snacka om social hund Jeanette har.
Ebo har inte lämnat min eller älsklings sida under hela helgen.
Hon fick till och med sova i sängen Ooops!
Men mysigt var det. Just nu ligger hon i mitt knä och sover.
Dock så måste jag gå här ifrån för att fixa i lägenheten.
Har dock inte så mycket kvar men en del.

Ebo

I helgen är jag hund vakt åt Ebo. Hennes ägare Jeanette är på bröllop.
Ebo är en liten söt chihuahua. Hon är hur lugn och snäll som helst och traskar på som bara den ute på promenaderna. Ingen väsk hund här inte. Är vi inte på promenad så ligger hon i soffan med Mig eller med Älskling.
När jag inte gosar med Ebo eller älskling så pysslar jag i lägenheten. Jag har städad badrummet, plockat bort en del saker och sytt 3st dukar. Få se om tyger räcker till att klä om stolarna oxå annars får jag ta det nån annan dag. Det är ju trotts allt lägenheten som skall säljas inte stolarna.

Nej nu skall jag pussa lite på Älskling innan han åker hem.Hej på ett tag!Ansökan beviljad

Konstig dag på jobbet i dag.
Men jag överlevde och tog mig igenom den. Gick och köppte typ efter jobbet som jag skulle ha sytt löpare av i kväll men det blev inget av det. Få börja i morgon istället. Mellan allt städande och fixande och hund gosande.
För i morgon måste jag ta tag i lägenheten. Saker skall upp på vinden och saker skall ner i kartonger som skall upp på vinden. Massa bärandes och konkande kommer det bli. Skall se till att badrumet och sovrumet är skinande rent i morgon. Fönstrerna skall tvättas och balkongen skall målas. Men det blir nog på söndag då Ebo har åkt hem igen.

Just nu mår jag så bra. Det är fredag och älskling sitter och limmar Warhammer gubbar. Som på den gammla goda tiden. Fast nu uppskattar jag det mycket mycket mer så han får mer än gärna fortsätta.

Just ja fick min näringslivsförtu ansökan beviljad idag så nu har jag förtur tlll ett förstahandskontrakt i Örebro.
Så nu skall vi se om jag får nått också. Annars har jag en 2a på G dock i andrahand men det är bättre än ingenting.

Nek nu skall jag störa älskling lite.
God natt på er.

Påskliljor

Kommer ni ihåg mitt in lägg om "att göra listan"?
Jag hittade en badrumsmatta och nya handdukar.
Kuddar har dock inte fluffats men det blir det i helgen.

Är det någon som vet vad man gör utav överblommade påskliljor.
Kan man spara lökarna?
Ska man torka dom eller ska jag slänga dom?
Jag måste nämligen plocka bort dom från min blomlåda innan visningen.


Kär!

Jag säger bara tre ord i dag!

Jag är Kär!!!


Beröm av Gubbarna

Fick mycket beröm i dag av Gubbarna för mitt arbete i fredags.
Kändes så skönt att man fick beröm av dom.
Det är ju bara ett täcken på att man gör ett bra jobb.

Var till banken i dag och la om mitt lån samt pratade om sparande av dom pengarna jag får vi försäljningen av lägenheten. Efter banken blev det en vända in på expert och kickade på kameror. Det blir Ingen Nex 5a. Får se om det blir en ny kompaktkamera eller rent av en systemkamera. Aaa vi får se.

Kvällen avslutades med ett jobbigt men skit roligt Boxpass.
Fy satan va jobbigt det var och jag är helt slut nu.

Nej nu blir det sängen.
God natt!

Att göra lista!

Har börjat göre en "att göra lista" över allt som skall göras inför fotografering och visning.
Har även börjat stada klädkammaren och garderoberna.
Det är mycket som skall fixas men egntligen så är det väll bara
städning och bortplockning av saker som skall göras.
Men jag tror nog att jag ror hemma detta.
Inför fotograferingen behöver det inte direkt gläns i varje hörn som det beövs till visningen.
Det skall fluffa skuddar och det skal inhandlas snittblomor och nya handdukar skall fixas.
En badrums matta hade inte suttit fel heller.
Får se vad jag kan hitta.

Nej åter till plockandet.
Hos Mormor


1maj

Valborg var lugn och stillsam. Satt hemma och tittade på film med Sara och Älskling.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer,
Det jag vet är att Mormor fyller år så det blir en vända till Tensta och kyrkogården.
Tankarna flyger fram och tillbaka och jag börjar tvivla på att jag gör rätt. I går kväll bröt jag i hop och grinade som ett barn. Jag vill inte flytta samtidigt som jag vill. Usch jag vet inte om jag komme klara av detta. Jag kommer inte klara av att inte få träffa Älskling när jag vill.
Men jag får hålla till gode med helgerna.

Ett till födelsedags barn idag är min gamla ponny
Hook


Grattis på födelsedagen

RSS 2.0