Helgen som gick

Vilken skön helg jag har haft. Åkte till Örebro i fredags och hälsade på nya jobbet. Efter besöket åkte jag till min nya lägenhet och kollade av området. Var och spanade in mitt nya Ica och min nya blomsterhandeln. Såg riktigt lovande ut. Var en sväng förbi Öbo och pratade tapeter och golv. Vi bestämde att vi inte skulle byta golven utan tar det vid ett senare tillfälle. Vardagsrummet kommer jag att måla/tapetsera om direkt när jag flyttar in sen får Öbo göra resterande rum.
Med tanke på att Maria fyller år i dag,
Grattis på dig!
så åkte jag förbi henne på en snabb fika för att sedan åka ner till Linköping med Mor och far. För att hälsa på faster och kusinerna, Mamma och Arne cyklar i dag halv Vättern och jag hoppas att det går bra för dom.

I går så gick vi en vända på stan och letade skor och jacka till Mor och Far. Mamma hittade sin jacka men Pappa hittade inte sina skor. Jag dock hittade en sjuk snygg kjol. På kvällen var det "gårdsfest" hos kusinerna så det var långbord, tipspromenad och god mat. Satt uppe till halv 2 med Kerstin och spelade kort och yatzy. Skulle gärna suttit uppe längre men kände att jag behövde sova. Kerstin skulle försöka vända dygnet fel då hon i natt börjar jobba natt. Lycka till på nya jobbet. Ju sitter jag här hemma och degar. Borde duscha och springa men jag Orkar inte det.

Nej kanske ska duscha ändå.

Kommentarer
Postat av: Maria O

Tack Malin, det var skoj att du kunde komma och fika i fredags! Och tack för presenterna! :)

2011-06-12 @ 19:42:16
URL: http://www.sagt-gjort.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0