dagens korta om....

Barn: dom e irriterande, särskilt när dom skall se vem som kan räkna till hundra snabbast när dom sitter på tuben. Dessutom skall dom gör a det fleragånger.
R.E.A: Va å såg det på Hamburgebörs i går... god mat å dålig underhållning... Tack gode gud för att det var gratis. Tack JM mark det var jätte trevligt.
Roligt: Nej jag tror inte det... för mycket slag under bälltet för mig å för mycket buskishummor...
Elakt: Ja det må väll hända men ändå inte...
Aktuellt: Vart då nånstans...?
Tjocka tanter: Ja du blev just en tjok tant, du som gnällde på mig för att jag gick å kissa 1gång under flreställningen igår... "Men det var ett jävla spring på dig!!!" VAD DÅ!!!???? jag gick 1gång, nu får fan fanskapet ge sig.
Korta tanter i garderobskön: DU tanten! Jag hade exakt lika brottom som du så du behöver inte bli sur när jag blir irriterad för att du trängde dig i kön... Jag stod faktiskt före dig! Din j*vl kärring....!!!!!!!!!!!
Nytt jobb: Ja det är frågan. kommer jag att sägas upp... Vad skall jag göra om jag blir det? Vad skll jag jobba med? Hästar, butik, bygg, tolk, barndman, dagisfröken??? ja förslagen är många.
CV/ personligt brev: Hur fan skriver man ett sådant nu igen...??? måste sätta mig å skriva ett, men hur gör man?
Pengar: ja dom e slut sen långt tebax... Kan inte nån bara ge mig 1miljon eller nått, Jag skulle va denna person evigt tacksamm...
SMHI: Hallå nu får ni ta å bli lite bättre på väder... några minusgrader, snö och halka... skulle det vara i dag så jag åkte å bytte däck i går... Men när jag vakna i morrse var det +6, regn å inte halt.
Casper: världens underbaraste katt som ligger här brevid dator å leker med sladden till musen. ÅÅÅ han en verkligen så go....
Don Johnson Big Band: Ett mycket bra band från Finland, som jag skulle göra mycket för att få se live...

Detta är några utav dagens tankar om lite saker å ting!

Trevlig helg

1 2 3 4 5 6....

1 2 3 4 5 6.... 1 2 3 4 5 6..... 1 2 3 4 5 6...... blunda å räkna snabbt till 1 2 3 4 5 6... flera gånger,,, sen inser du att du har ingen mening i livet med tanke på att du sitter å räknar te 6 flera gånge... alltså har du inte så mycket för dig, det kan förvisso vara ganska skönt ibland å ibland inte.

Var ute med Katha å Mia igår, började vår kväll med att äta lite indiskt på söder, för att sedag gå till Imperiet för att ta oss en drink. Drinken togs å vi åkte te Vasastan. För att träffa Kathas polare Staffan alias Stjärten... Efter att ha träffat Staffan bar det av till Ambassadeur och förbi gång av hela kön å gratis inträde... Tack staffan. Väl inne var det väll dock inte så jätte bra, vi var sjukt trötta å det var sjukt mycket folk.. Bra musik dock men jag å Katha stannade inte så länge utan drog oss där ifrån...


Väl hemma tänkte jag at å sova... villket jag gjorde i 2timmar sen sa min mage nej nu vill inte jag ha kvar din mat... å middagen föe 300kr kom upp igen. Nej jag var inte full 2glas vin, 1 cosmopolitan å 1 glas champanj gör inte mig full.

Så efter 1 timmes bråk med magen sov jag igen å vaknade först kl 12,58 å bara VA??!! e klockan så mycket... när Fan sov jag så här länge sist...? ja bra fråga för jag vet inte.
Åt lite frukos å gick å la mig igen. vakna vid 14,30 igen... å bestämmde mig för att åka te Farsta å handla nya fiskar 10st tertor, 3 platyn och 1 kammpfisk blev det.


Har nu fått i mig lite mat och tänker nu ta mig lite sockekaka som jag så duktigt har bakat.. Sen kanske man ska ta å sova lite till. Så mina lungor får at å vila lite... har så ont i dom...


Ta det lungt!


Hoppas hoppas hoppas!

JM varslade 600st i dag.


Var av 110 tjänstemän i sthlm... Jag kan vara en av dom som får gå... Men jag hoppas verkligen inte det.
Jag orkar inte med det. Det kommer skita sig så jävla brutalt om det skulle bli så. Men jag skulle inte bli förvånad om det skulle bli så. Fick en jobbig känsla i magen när jag fick beskedet idag.
Jag har ju trotts allt inget skrivet projekt att vara på, så vist känns det jobbigt.

Jag hoppas nå så sjukt mycket att jag inte är en av dom...

Hoppas hoppas hoppas!

Veckan som gick

Fredag...är det idag. Sitter på jobbet och skall fixa en APD-plan, det är dock sjukt segt.
Ja denna vecka har väll inte varit så jätte givande var hemma måndag tisdag pga allt som hände förra vecka. Det var skönat att få ta det lite lungt, var tänk att jag skulle fixa med prognåsen men jag "orkade" inte.

Satt i måndag och försökte få biljetter te metallica men det tok sket sig, nätet dog 5 i 9o, så köplatsen jag hade fixat försvann. Tack Com hem för att ni fungerar som ni ska. Grattis till er alla som skall gå å se dom!
Aja lite sur å bitter efter det som hände, klädde jag på mig å åkte till stallet. Letade ridvägar men utan resultat, slutade med att jag hamnade på samma gamlla vanliga väg. suck!

Hem igen för mat å säng. Just ja fick den briljanta idén att jag skulle göra chokladbollar... Mums!

Tisadagen började med att jag sitter å skall jobba med prognosen, men nätete funkar inte idag heller. Så jag åker iväg för ett möte med Markus å CP, gu va det inte gav nått. Han blå nekar till allt. Jag tror han inte!

Hem igen, för lite kurering.. gick inte så bra.

Onsdag. Arbetsledar kurs. Ja vad sägerman blev jag nå bättre på att förhandla?! Nej jag tror inte det. Å kunderna kan jag redan smöra för.

Torsdag: började jag på nya projektet ute i Gurraberg. Började dagen med lite masage... skönt tycker nog många.. jag me faktiskt. Men jag har upptänkt att jag tålde inte linementet hon använde så nu ser jag ut som en skållad gris på ryggen.. Skönt. Not!

Ja å som sagt nu är det fredag och i kväll skall jag ut å äta med Katha å Mia, ska bli så kul. Sen e det Helg! å jaghar inget planerat, kanske skall kopplan in min dator som har varit på reparation eller så ska jag at å åka in te sthlm å göra av med lite pengar...

Ta det lungt!


Höstlöv...

Jaha då har det gått en helg till. Jag är hemma från jobbet då platschefen är dum i huvet å jag vägrar åka till bygget.

Var uppe i mora i helgen å träffa Mamma å pappa, Linda å Anna.
Katterna fick vara ute å springa i det fina vädret å dom gula lövhögarna tror dom älskade det. Nu är dock båda två väldigt trötta å gosiga, är nog ganska skönt å vara hemma igen.


Gick en pomenad i Vika med Linda å snacka en massa skit. Åkte senare å bowlade med Linda å gänget. Va skit kul att göra nått man inte göt så offt å det gick så jävla bra...

Åkte hem i går, men först blev det en fika med Anna å Linda.

Nej nu ska jag ta å åka te stallet.

Kram

friskvård...

Ja vad säger man om det ordet.? vad är frisk vård? är det bra idrott eller är det faktiskt även psykisktvällbefinnande? Ja det är faktiskt båda delarna. Jag har idag blivit en friskvårdssamordnare på vår region och har därför varit ute på Bosön... för alle handa aktiviteret.. föreläsningar, rullstolsbasket, bogsskytte... var riktigt kul faktiskt. Kommer ha sådan träningsvärk imorrn:) I morrn bär det av te HK för mer information, om vad jag skall göra som friskvårdsamordnare. Ska bli spännande dett!

Fick dock inte en sådan bra avslutning på dagen som jag hade hoppas på. Då jag fick ett samtal från Micke om att Puckot på jobbet, ringer te Micke å säger att han aldrig mer får prata med mig för jag har inget på bygget att göra, och framför allt att jag aldrig är ute på bygget för att se hur det går. BULL SHIT!!!!!!!!!!!! Jag vet mer om det där jävla bygget än vad Puckot vet om sig egen bakficka...  Men nu är det slut på skiten, Ska aldrig mer sätta min fot där igen! Så nu får puckot klara sig bäst fan han vill! Tycker dock synd om våra UEn som nu måste klara sig själva...

I morrn bär det va till Mora för en helg hos Mamma å Pappa saknar dom så mycket... Hoppas att allt går som det ska å att katterna sköter sig i bilen. Man kanske sak söka sig ett nytt jobb å flytta härifrån... Några förslag någon?

Nej nu ska jag gå å köpa mig lite tröst godis, chpis, glass å cola... JAG FÖRTJÄNAR DET!!!!!!

MALIN RULE THE WORLD!!!!!!!!!!!!!!


halva veckan...

ja vad har hänt....? oj jag kommer inte ihåg. red i måndags, va skönt att få komma ut... har jobbat prognåsavstämmning suck... sen idag har jag städat mitt kontor såka byta lokal, i kväll har jag varit å spelat batmington med anna fan va kul det va...

Imorrn bär det va te bosön för lite friskvård.. ska bli kul... Mora till helgen... ja det var typ allt just nu...


dett blev kort men jag e så trött...

just ja jag har fått nässelfeber... där av alla utslag...

Gone!

Helgen som gick...

Godmorgon! "Gäsp"
Kom hem i fredags å va sjuk trött slängde mig på soffan å sen låg jag där... köämmde väll i mig lite mat å sen slängde jag mig i sängen å sov till klockan ringde å jag skulle upp å tvätta å knata te Älvsjömässan med elin. Men morgonstund har tyvär inte alltid gud i mun.. inte när man hetaer malin iaf, så att jag fått en massa utslag över halva kroppen igen,
Vad glad man blir när man ser ut så här över halva kroppen. Men orkade inte ta tag i det just då utan gjorde mig redo för promenaden te Älvsjö... Träffa Elin, Å Kattis med Magen! Hihi fan va kul det va att se henne igen. Hon såg ut att må så bra!.
Väl på mässan sög det fy fan va dålig den va, 140kr för typ ingenting...

Hem igen å bolagsbesök med Elin å sen lite mat.
Duscha å äta lite till för att sedan åka in te hötorget å möta Magdalena för en helkväll på Golden hits! Haha jag på GH kan det bli konstigare.. Not!

Full som en kastrull knatar vi te tunelbana å rör oss hem åt...

söndagen bestod av massa sömn te 12, promenad i hagsätra där vi hittade en mysig plats, där vi satte oss å tittade på utsikten.


Sen hem igen för att göra rent i akvariet å dammsuga å våttorka alla golv. Tok seriösa va vi!

Men fint blev det! Tänkte att jag skulle åka å köpa lite blommor nån dag men fan nån har "snott" mina pengar! så det får bli när lönen rammlar in!

Helgen led nu mot sitt slut, så vi bestämde oss för att äta lite paj å sn sova lit!

Nu är det måndag å Jag kommer bara vara på Kvarnbergsplan i 3 dar denna vecka! SÅ jävla skönt!

Gone!

Sommar å sol.... Nej höst å grått

AAAHHH...... Fan det e kallt idag igen... men det är väll bra å vänja sig, är så trött på att det helatiden skall vara kallt... menmen det e iaf fredag idag å jag ska städa idag... uuuhhuhuuh så jävla kul.... NOT! Ja vad säger man? jo man suckar bara!

Just jag Linda "findus rick linus" Wellert va i Sthlm här om dan så vi tog en fika. Fan kom jag på alla alias för dig eller missade jag nått?! Haha hon sa engång att hon skulle bli en arbetslös yrkesmördare... HAHA! Vi pratade om hur vi skulle göra med våran 100års resa... Men vi får väll se, folk verkar ju inte intreserade. iaf inte på att planera men alla vill med. Jaja vi får väll se hur det går. jag kommer iaf ta å boka mig en resa nånstans snart.

I helgen blir det mässa med Elin ska bli kul, sen så blir det utgång med Brudarna på jobbet...Middagen med Katha å Mia är framskjuten 2veckor.

K är sur som vanligt och svår att få tag på, men vad säger man? nej jag e inte bitter....

Hade iaf två mysiga katter i sängen inatt... ååå dom e så gooa. Tänk va trevligt om dom förstod va man sa när man sa att man Älskar dom...

Nej ska ta å ta mig en kopp te nu.

250 000 kr – för ett badkar

Fy fan av trött man kan bli, läste på aftonbladet.se idag att Zlatan betalade 250 000 kr - bara för badkaret.

FÖR ETT BADKAR!!!!!!!!!!!!!!!!

Vad F*N håler han på med... lägger ni på 50000 så får ni priset på min Första lgh på 54kvm. Han betalar ca125000kr /kvm för ett jävla badkar, gör nått vettig av pengarna för f*n. Jag kommer inte änns lägga så mycket på både mitt kök och badrum när jag renoverar det. Men det kommer ändå var tok snyggt och modert...

Asså jag blir så jävla förbannad. Hur kan man få så jävla mycket pengar för att sparka på en jävla boll??? Vi "svenssons" vi jobbar för att käna vårt leverbröd, medans fotbolls nördarna kan byta klubb å så har dom känat nån miljon... Det e så jävla absurt.... Sen när dom slutar med bollspakandet så blir dom feta och öppnar krog som inte sköter skatterna å så får dom lägga ner. men just då e dom tebax i rampljuset.... Suck!

FÖR ETT BADKAR!!!!!!!!!!!! asså jag kan inte smälta det 250000 FÖR ETT BADKAR!!!! de badkaret vill jag se!

Hästar...

Haha! satt och kollade på våran gammla luciashow vi gjorde i 3an på gymnasiet.. HAHA! fy fan hur det såg ut. Jag hoppnörden red ett jävla dressyr kadrlj.... HAHA!!! men på världens underbaraste häst, Bellano.

Lyckades oxå plöja igenon några filmer där jag är ute å tävlar på Hook världens BÄST ponny... Gud va jag saknar han!

Nej ska väll ta å jobba lite! samt sakna pollarna lite mer! Kram på er!

En fråga till alla som inte läser detta för det tror jag inte att nån gör...

planering....

planering planering planering.....

Fullbokat framöver är det i kalandern. Middag med Katha å Mia på fredag, fest på lördag kurs två daggar nästa vecka å bilfärd te mora. Ska väll hinna med å jobba lite å så ska man rida... Har försökt att boka en resa te gotland i jul men det gick inge bra då jag typ e fattig som en kyrkråtta... menmen jag får väll sno en roddbåt å ro över te ön.

Måndag var det i går och allt flöt på som det borde göra på jobbet, då FP inte var på plats. Han förstör bara allt i mitt jobb man kan inte gör nått utan att han går å ändrar på det.

Jag har kommit fram till att jag vil ha en egen häst. Hittade en jätte fin häst i ridsport här om dan... den va så himmla vacker. Men hur skall jag ha råd med den och vart skall jag ha den???!!! Men jag vill så gärna...

Borde jobba men det e så lungt just nu.... allt flyter på så med ska... Tack vare att jag planerar så himmla bra!:)

Walk idiot Walk

Va uppe med tuppen i morrse för att åka till stallet å rida... Va så skönt solen sken å fåglarna kvittra... Å man kunde inte få en bättre start på dagen. Red på banan å allt gick så där dåligt som det typ alltid gör... hästen stog typ bara å hoppa på stället och vill inte alls vara med. Men skamden som ger sig eller va fan det nu heter... till slut lossna allt och pollen gick skit fint. Så jag tyckte tat nu fick det räcka med harvandet på banan så jag tog en sväng i skogen... upp och ner för galoppbacken så han verkligen fick jobba... sen var pollen helt slut och ville bara hem... men nej da... jag tyckte att vi skulle forsätta så då gjorde vi det....

Väl hemma i stallet igen så av grabben helt slut och genom svettig okej jag me...;) och blev så där tråkigt glad som bara hästar kan bli när man släpper ut dom ihegen igen.... ner med huvet och ät...
.

Väl hemma i Hagsätra så blev det lunch och dusch... sen bar det av in till stan, själv... då ingen ville följa me. Gjorde tyvärr av med mer pengar än vad som var tänkt då jag hittade att par skor för 599kr jag bah jippie.... fan va skönt... går å ska betala å det visar sig att dom kostade 999kr... Fan! menmen jag köppte dom ändå, jag behövde ju nya skor... På riktigt faktiskt...
 Tänkte att jag efter shopping runadan skulle fika med david å honk, men nej da dom hade redan fikat å ville inte fika nå mer med mig... Så sur som ja blev över att dom inte ville fika mer så jag åkte hem...

Nej fan nu ska vi ta å glänsa lite i dpm nya skorna å hoppas att helgen ALDRIG tar slut... ASG!

Walk idiot walk!!!

Det e så .......................kallt

Ja vad säger man...? det e kallt så förbaskat kallt... kylan slår mot en som en gigantisk vägg när man går ut. Det drar längs ryggen och man vill helst bara ligga kvar i sängen under sitt varma täcke. Vindarna isar så det gör det bara kallare, en kopp med varm choklad skulle inte sitta helt fel, men nej da det kan man tyvärr inte få. Kyla det får man just nu från alla håll och kanter från världen, från vädret och från vännerna. Jag tänker för mycket på vad andra ska tro, vad andra tycker och vad andra vill. Men vad vill jag? Jag vet inte. Jag vill leva och må bra vara omtyckt och älskad. Men nej da, det är man tyvärr inte. Alla vänder än ryggen till och så det blir så sjuk kallt. Blodet isar i en när ens vänner vänder en ryggen till.

                                                                       isbitar

Vad gör jag för fel?


Usch fan vad man skall vara nere hela tiden.....


Tack Kerstin för biobiljetterna... Jag behövde verkligen komma ut och skratta lite...


Hmm ja Kill Hannah lär det ju inte bli något av heller. För det e så förbaskat tråkigt att gå själv på konsert. suck vill verkligen gå å se dom... Kanske ska gå själv ändå...


Kyla...


mycket...

red idag, det va kul va en höjdpunkt som jag behövde, för jag orkar inte mer... Men snart så ska jag åka där ifrån.

E ringde idag å va upprör över vad jag sa idag.... vadå da?! ja sa bara vad jag tycker det har jag alltid gjort och kommer alltid att göra... kan ni inte ta det så lämmna mig ifred, jag har sakt det förut å jag säger det igen...

Nej nu orkar jag inte var upprörd längre.. E tycker om dig... glöm inte det. Kram


Sov gott!

Det regnar...

Ja det kan man lungt säga. Just nu känns mitt liv så grått å trist att jag inte vet varke ut eller in...
 
jobbet suger, vädret suger, livet suger, just nu även vännern.... vart e ni nån stanns?? ska nog lägga ut en kontakt annons på vänner för just nu lyser mina med sin frånvaro... vadå lyser???? dom lyser ju inte alls!!!

Fan vad man kan låta bitter men det e ju så det känns...

Det regnar i mitt liv...alldeles för mycket för att det skall vara bra...Satt å tänkte för att tag sen att man skulele ta och söka sig här ifrån... Men vart, och för villka pengar?
Ska jag åka själv eller ska jag ta med mig nån... eller skit samma nu ska jag nog ta och gå i ide i stället....

Det regnar!

RSS 2.0