Jag har det bra.

Jag har det bra här uppe i Mora. I går var vi och köppte massa blommor hem till Mor och Far fint blev det särskilt nere vid tvättstuga som jag målade i påskas. Kvällen spenderades hemma hos Anna där det dracks, grillades och skrattades. Lyckades få i mig en flaska vin och mår som man förtjänar i dag. Riktigt bra med andra ord. Känner mig inte ett dugg bakis. I dag står det ridning på chemat förs till Öna för att rida Dennis sen eventuellt till Ryssa för en tur på Underbara och Älskade Hook.

Jag mår annars ganska bra efter det som har hänt. Dock väldigt tom men samtidigt så känns det skönt att nu har jag fått ett svar. Dock inte det svaret jag hade väntat mig men ändå ett svar. Vi får se hur allt kommer gå framöver och hur mitt liv kommer te sig nu. Men jag kommer gå vidare och som Lina sa "Du är så jävla stark Malin" Så nog fan kommer jag att överleva det här med. Dock hade jag hoppas att jag sluppit göra det. Men det blir nog bäst så här.

Casper och Tilda är bara för underbara. Bom följer efter en vart man än går. Båda sover i min säng Samtidigt. (händer typ aldrig annars) Satt och pratade med Kickan här om dagen och satt då i gräset vid lekstugan. Casper låg då vid min sida under hela samtalet. Hade jag inte haft dom två hade jag nog aldrig överlevt. Det skall bli så härligt när dom kommer hem igen. Men det får bli i höst när jag flyttat.

Nej nu ska jag sluta skriv innan jag börjar gråta igen.
Men gud vad jag saknar och älskar dig.
Så jag fick bara lov att säga det.
För jag gör det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0