Älskar...

Köppte en ny jacka i Örebro.
End I love it!Nu vankas det jobb. Hoppas att dagen blir bra!

Ge mig!!!

Ge mig denna väska!


Vill ha, vill ha...
Såg den igår men köppte den inte. Fan av jag ågrar mig. Ska nog åka in å köpa den nån dag!
För jag vill ha!

Dejt...

Dagen i går startade med frulle hemma i köket för att sedan åka te jobbet. Solen sken och det var +15 ute. Allt var på topp. Å det är fan inte offta. Allt rullade på bra på jobbet, eller inte bilar som stod ivägen för kranen som skulle hem, gubbar som vägrade jobba, Ibland blir jag så trött på dom.
"Men det är inte vårat område, det skall inte vi göra!"
AHHH!! Nej men det är fan så mycket billigare att du går å gör sakerna än att jag skall ta hit en UE som debiterar 900kr för 1hs arbete inkl. framkörning.
Fan va trött jag blir.
Aja slutade iaf tidigare för att åka och göra ett fystest, å fan av jobbigt det var. Men allt såg bra ut med mitt lilla hjärta, inget fel på det. Så nu är det bar att ta tag i träningen igen. Efter testet åkte jag på dejt med min flickvänn och syster Kickan, hon e för goo asså. Fikade köppte en ny rosa bikini samt lite smink.


Sjuk brun blev man i den.


Det är alldeles för sällan man träffar henne men det får vi ta och ändra på.. Haha det säger vi alltid men det blir fan aldrig nån ändring. Efter dejten åkte jag hem för att sätta mig på ett "underbart" styrelsemöte. Suck dom e så tråkiga. Hem å försöka sova, trodde jag somnade inte fören 23 i går. Sov som en stock och hade svårt att gå upp i morrse, dock så är jag inte allt för trött idag utan känner mig riktigt pigg. men det lär väll ändras snart.
Men nu ska jag ta och jobba lite.
Ha en bra dag! 

Saknar min stjärna...

11 mars i år så bröt jag mitt finger, det har nu gått 11 veckor och jag har fortfarande inte börjat rida. Läkarna sa att jag skulle ha full rörlighet vid detta laget, men det har jag inte. Jag kommer ingenstans med det och det gör ont som fan.
Har tänkt att jag skall börja rida igen för jag saknar hästarna så himmla mycket.
Men jag får inge svar från Kicki så det blir nog ingen mer ridning av min lilla stjärna Cia,
Fan, fan fan!
Jag får hålla mig till Dynamit, har e ju inte direkt nån super star men det är iaf en häst.
Fan va less jag blir när folk inte kan höra av sig när man försöker få tag på dom. Men nu får hon skylla sig själv.
Tycker bara så synd om Cia, men det är inte min häst och därför inte mitt problem.

Thumbnail
Cia                                  Dynamit

Inte idag...

I helgen var jag å hälsade på Maria i Örebro. Va hur kul som helst. Shoppade en snygg jacka, åt lunch i svampen, å kollade utesikten över Örebro. Lyckades få den perfekta fyllan. Ej bakis dan efter så man skall verkligen kalla den lyckad.. Hamnade på fjårtis disco, men gick typ lika fort...

HAHA!!! fan av kul det va.
Va på ultraljud i dag för att kolla hjärtat... det har söpkat lite.. Men allt såg bra ut. Kanske inte va så smart å dricka i helgen men det va så kul å gott...  Har inte så mycket mer å säga än att det kanske kommer lite bilder nån dag.

Men inte i dag.

JAG HATAR DIG!

Idag ska jag på mitt första samtal. Känns jätte konstigt. Men skall samtidigt bli skönt att få prata med nån utomstånde, om all skit som varit. Det kommer nog ta ett tag innan man glömmer allt. För det som hände ändrade mitt liv och mig som person. Jag hade börjat komma över allt som hände när jag var liten, men nu komm det tillbaka.
Tack pucko, Tack!
Jag hatar dig så jävla mycket, jag hoppa att du kommer brinna i helvetet en dag. Jag skall ha väldens största fest den dagen du dör, jag skall skratta åt dig, jag skall plundra din grav, Jag hatar dig så jävla mycket.JAG HATAR DIG!

Jag vill ha....

Nya tapeter i vardgsrummet.
Mer pengar på kontot.
Fint väder.
Ett eget hus.
En ny bil.
En ny dator.
Hmm hur skall vi nu fixa detta...? Tapeter är väll inte så svårt, kostar inte så mycket. Pengar blir svårt då allt annat jag vill ha kräver pengar. Fint väder kan jag tyvärr inte fica utan jag får hålla tummarna att det kommer tebax. Ett eget hus, för vilka pengar då. En ny bil vist det går att ordna ganska lätt, men jag älskar den gammla så den får var kvar. En ny dator kostar för mycket.
Satt och drömmde idag om nya tapetar och har hitta många som jag vill ha... nu ska man bara övertyga David om det oxå.

9

Några utav tapeterna jag  vill ha.....


Calle min vän!

Ibland undrar man vad som driver folk?
Calle min vän skall nämligen åka till Afganistan och ibland undrar man vad som driver han till det?
Antagligen är det utmaningen och äventyret som gör det.
Jag beundrar hans mod att åka ner dit för att försöka göra nått bra.

Vi tänker på dig och Va rädd om dig!Sorry!

Förlåt om jag har sårat folk.

Försäkringskassan

Alla pratar om att försäkringskassan= förseningskassan.
Jag är Inte beredd att hålla med.
Skickade in papper till dom för 2 veckor sen och igår fick jag mina pengar. 
Så dom har skött sig bra den här gången!

Money, Money, Money!!!


Det är nog ute med mig!?

Hmm när skal jag börja må bra igen?
Jag orkar inte mer!
Måste te läkaren å kolla hjärtat.
Allt står inte rätt till där.
Ska te psykologen också.
Ska dock bli skönt att få prata med nån.
Det är nog ute med mig!?


Inlägg 100

Jaha då har man alltså lyckas skrapa ihop 100 inlägg. Å vad har man då skrivit om. En hel del har det nu på slutat blivit om mitt finger, djur som far illa samt bara tankar kring min vardag, både bra och dåliga.
Ja framöver vet jag inte riktigt vad som skall hända men fick reda på att jag para skall vara kvar på detta bygge till semestern sen bär det av till HK. Suck vad skall jag göra där? Har planerat in en resa till Oslo för att hälsa på Krestin och Elin (när hon väl e där).Lite festivaler är oxå planerade men inte bokade. Måste se om det är nån som vill hänga på... Maria pratade nått om vi skulle jobb på Hultsfred. Men jag vet inte, vill vara ledig på min semester.
Okej det blir ju inte riktigt jobb på det sättet men ändå. Jag vill inte passa tider.
Jag hoppas att pengerna räcker å att David snart får ett jobb igen.

Just nu sitter jag på jobbet och e sjuk förkyld/ allergisk. Det är sjuk tungt att jobba just nu. I helgen så var Elin och Jennie hos oss och drak vin och snakade skit. Vi spenderade en dag på Skansen villket inte var så mycket att hänga i julgran. Det var mycket folk och djuren höll sig undan. Många hägn var stängda och inte en ända tulpan syntes... det var ju därgör jag åkte dit. Åt middag på söder med Mor och Far. Söndagen spemderades i Farsta där det in handlades yterligare ett par nya skor. Samt häng i soffan resten utav dagen. Nu skall jag ta och springa ut å se hur det går för gubbarna. Är själv  här på kontoret i dag.

Ha det gött!
XOXO


1 maj.

Jag är bakis och solen skiner. Tvätttid om nån timma. Suck! så här kommer min första maj se ut.
Eller inte riktigt första maj betyder tårar och snor. Fylle styrning till kyrkogården för att sjunga lite för mormor som fyller år idag. Jag förstår inte hur man efter 18 år fortfarande börjar gråta över att hon inte finns hos en. Jag saknar henne så himmla mycket, å tänker på henne varje dag. Jag vill bara ha henne tillbaka men det är Omöjligt!
Mormor jag saknar dig!
Hoppas att vi ses nån gång igen!


RSS 2.0