lördag 31 jan

Blev väckt av pappa halv tio i morrse, dom var på väg till alvik från uppsala för att handla tapetare med karin... Å jag skulle komma å bidra med mina rabater jag har där. Så upp for man för att åka dit. Köppte tapeterna å lite annat smått å gott som karin behövde... eller gott vet jag inte om det var det var inte särskilt smått heller. Aja! Åkte till Willys för att handla tacos till gästerna som nu är på väg hit.
Väl hemma blev det städat å gardinerna i vardagsrummet är nästan klara måste bar lägga upp dom men jag känner att jag inte orkar det just nu... men dom hänger där iaf.

nej nu kom världens underbarast katt å la sig i mitt knä så nu ska här gosas...

Träning i morrn! jippie!!!

trevlig helg!

En resa i 2 världs krigets spår!

Nu ska här planeras... Jag å David har bestämt oss för att vi skall spara massa pengar för att sedan ta oss ut i välden. Vi har bara inte bestämt vart.Men några kriterier har vi.

 • Inga paraplydrinkar
 • Historia
 • Städer
 • Värme
 • Kärlek

Vi har haft funderingar på att ta en resa i 2 världs krigets spår. Kan bli väldigt intressant.

Frågan är bar blir det med bil eller med tåg? Förhoppningsvis så blir det i år å kanske till och med i sommar. Pengar skall sparas å pengar skall spenderas på en resa för oss två.


Så har ni några förslag och idéer så hör gärna av er!


Tvångstankar....

I morrse när jag satt i bilen och skulle åka till jobbet. var jag som vanligt jäkligt trött. Sitter i bilen å känner hur ögonen bara blir tyngre å tyngre, men jag håller mig vaken. Men när jag sitter där i bilen ser jag mig själv öka farten på bilen för att sedan i full fart tok vrida ratten så att bilen voltar ett varv, två varv. Ja jag vet inte hur många varrv bilen voltar men ut i bergskanten far det över räcker å diken. För att sedan vara total kvaddad med mig sittandes i. Det är alltid på samma ställe som denna tanke statar, det är starks innan en bro och 20meter fritt fall ner i vattnet. (om jag inte skulle stanna vid bergskanten). Vad fan gör man? jag tror alvarligt talat att en dag kommer jag inte kunna kontrolera mina tankar utan dom tar över mina handlingar å jag ligger där, utsmetad i bilen utan ett helt ben i kroppen.

Snälla hjälp mig! Jag vill inte dö ung å på detta sett.

En tvångstanke som kan bli verklig!

måndag morgon...

Mmm det stämmer... helgen har passerat lika fort som en vindpust...

Var i Nynäshamn i lördags å köppte semlor.. Fan av gott det är. Först å troligtvis sista... för i år. Äter inga anndra semlor än dom från Nynäs.

I söndags var det tvätt och ridning på schemat. Tvätten tog som tur var Älsklingen hand om. Så att jag kunde åka å rida. Ut i regnet bar det, men så skönt att få känna på Cia ute i naturen. Har bara tagit henne i ridhuset. Hon var pigg å glad å brydde sig inget om alla bilar å lastbilar på E4an. Väl hemma igen åkete jag å köppte 8m tyg för att sy ihop ett par gardiner innan lördag då klassen kommer på besök... Vet dock inte hur jag skall hinna. Min vecka är nämligen fullbokad.
Mån: Rida
Tis: Styrelsemöte
Ons: Joe labero, på hamburgebörs
Tors: Rida
Fre: Rida
Lör: Handla, städa, Laga mat; Klassen Kommer!!!!

När skall jag hinna???

Får sitta uppe på nätterna. Sydde nästan klart 1längd igår så nu är det bar 2kvar...

Nej nu  vankas det jobb! Tack för mig!


Det e ni som e dom konstiga å det e jag som e normal...

Blev lite bitter å nedstämmd idag...så jag kom å tänka på en gammal mening som beskrev mig för en massa år sen...

Å mitt uppe i denna nerstämmdhet fick jag bara lov att att lyssna lite på min faktiskt älskade Joakim Thåström, meningen kommer ju från hans album med samma namn...

Nu är det fredag kväll å jag hade tankt att jag skulle ha köppt lite tyg för att sy nya gardiner men jag fick lite problem... Det fanns så många fina att jag inte vilket jag skulle köpa... så jag får åka dit nån anna dag. Sen skulle jag köpa nya linser men då hade optikern bytt lokal...å nya lokalen den var stängd... så jag blev utan linser oxå... så jag gick å köppte mig lite smink för 600kr... ooppss!!

Ska nu gå å lägga mig för att ta mig till nynäs i morrn å träffa sara å äta semlor...

God Natt mina nära å kära!

Vill inte vara med nått mer...

Jag har så ont, precis överallt... i lungor, rygg å hals. Kan inte göra mycket men jobbar ändå. Just nu är det synd om mig!
Jag vill inte vara med nått mer... Snälla sluta gör ont, vill inte vara sjuk...Snälla sluta!

Tänker tillbaka...

Satt och funderade lite på vad som har hänt under årens gång...
Å märkte att livet inte alltid har varit en dans på rosor... Jag dansade många gånger på dem vassa taggarna från rosorna.
Jag är född den 23aug -84 med hjärtfel och läppspalt. Hjärtat opererades våren -85 men 50% chans å överleva , läppen straks där efter. Under mina första år bodde vi i Hässelby där jag trivdes jätte bra, älskade mina vänner på dagis å livet lekte. Somrarna spenderade jag upp i Vika med familjen. Sommaren -91 straks innan jag skulle börja första klass flyttade vi till Vika och våran sommarstuga, som Pappa å Farfar renoverade under 3år. Jag började skolan och hatade mest av allt, blev mobbad sen första veckan för att jag var från Stockholm och för att min läpp såg som det gör. Jag fick några vänner som än idag är mina vänner framför allt Linda. Jag hatade min Syster för att hon stod på mobbarnas sida, men man skulle ändå alltid ställa upp för henne om hon behövde nått. Efter några år så slutade mobbningen för att tas upp igen när man började i 5an och några fula barn från Vinäs började. En spark i ryggen var inget ovanligt att fick när man gick av bussen. Det fanns dock två underbara personer och det av Anna och Maria. Men dessa grabbar som det oftast var bytte skola efter ett tag och mobbningen slutade... Så jag bytte sida och började mobba själv... det var jäkligt skönt att få se någon annan må dåligt... När jag började 7an bytte jag skola och fick en del nya klasskamrater... var av en del så klart började mobba mig för min läpp igen. Å gud vad jag hatade dem och hatar dem än idag. Synd bara att en utav vännerna i mora har barn med fanskapet. Jag mådde så dåligt under den perioden att självmord kändes ganska skönt att få slippa alla glåpord och knuffar. Men som tur var så hade jag mina få vänner och mina under bara djur. SÅ jag lever än idag.

Under alla dessa år så red jag flera gånger i veckan. Började min ridning någon gång under våren -92. Min första tävling var på Hazard, en vit c-ponny som alla tyckte om. Min första häst var Mc Kallamazo  en varmblodstravare som bröt benet och fick avlivas. Efter han har det varit Bjartur, Goliath, Pontus, Tufftuff Hook. Ingen utav dessa hästar har jag kvar. Några betar på dem evigt gröna ängarna och några lever och mår bra. Hook var min absoluta favorit å skänkte mig mycket glädje under dem åren jag hade honom, han var till stor tröst under mitt första år i Uppsala.  I Uppsala tävlade jag även en del på en av skolans hästar Bellano. Idag bor jag i Stockholm och jobbar som arbetsledare på ett av Sveriges störst byggföretag. Jag rider även två hästar Ciamas XX "Cia" och Dynamit. I vår skall jag eventuellt börja tävla Cia i hoppning om allt går som det ska. Med mig här i Stockholm har jag min underbara pojkvän sen 9år tillbaks David och våra två underbar katter Casper och Tilda. Det är mycket som har hänt under 25 år och detta var bara en del. För att detta inte skall bli en hel uppsatts så blir det lite komihåg punkter här på slutet.


 • Nyår -91, Mormor dog. Gud vad jag saknar dig! Hoppas att vi ses snart igen...
 • -96 köpte min första häst, Pontus
 • -00 Träffade David
 • -00 Flyttade till Uppsala för att börja gymnasiet
 • -01 sålde Hook
 • -02 tog körkort
 • -03 tog studenten, börja plugga till byggnadsingenjör
 • -04 flyttade ihop med David. köpte min första lägenhet
 • -06 fick mitt första riktiga jobb som jag har kvar i dag, Skaffade Casper
 • -08 Tilda kom till oss, Jobbet sög och mina chefer var dumma i huvudet. Företaget varslade 600personer.
 • -09 har bara börjat...

Ja detta är en kort samman fattning av mitt liv. Ska nog sätta mig och skriva en bok om det. Om nu någon skulle var intresserad av att läsa detta.


Ringrostig.....

Det kan man minst sagt säga.. hoppade lite idag å har inte gjort det på 3år... men jag lyckades ta mig över hindrerna utan problem... Satan va kul det var!!!!

Vill mer, vill mer!!!!!! Jag Älskar verkligen att hoppa18 januari....

Gick upp 0730 i morrse för att åka till stallet för lite hoppträning... så jag sätter mig i bilen å ringer kicki, som kommer med den glada nyheten att ridhuset är bokat mellan 9-3. Så ajg vänder hem igen för att åka tebaks till 2. sitter just nu å tittar på nalle puh. kan söndagen börja bättre..? mm jag tror det.

satt igår å planerade lite inför klassträffen om 2veckor... ja vi får se hur det går.. mat skall handlas det skall städas å sys gardiner...  se så har man ju hästarna som skalls tas hand om...

Har även bytt utsende på min sida.... kände för att vara liter rosa ett tag... hihi.. det e verkligen inte jag...

*borta*

jag vet vad jag flyr från, men vet inte vad jag söker efter....

Jag har varit dålig på att skriva i min blogg men det kan bero på att jag just inte har så mycket att skriva...

Men lite har det väll hänt på en månad..

*Firade jul på gotland med David å hans familj... Va mysigt men saknade Mamma å pappa.
*Nyår firades med Elin å hennes vänner i Årsta.
*Har börjat rida en till häst. Som jag skall börja tävla i vår om allt går som det ska.
*Varit ledig i 2½vecka. Å ville verkligen inte börja jobba igen.
*Funderat på hur man kan göra om hemma i vardagsrummet
* Sök lite nya jobb.

Insett att vännerna är för få å för Långt bort men gud vad jag Älskar dom jag har.  Men just nu saknas en pusselbit å det är Sara... Varför får vi inte ses? Har nog aldrig saknat en vänn så mycket som henne... Förlåt för allt jag gjort å sagt!!RSS 2.0