I natt dog min katt...

I natt drömde jag en sådan hemsk dröm, Det hela börja med att jag skulle på kryssning men blev avkastad från båten mitt ute på östersjön. Så jag fick simma i land. Jag simmade å simmade tills jag kom till en ensam ö. Där gick jag i land, på en ö som visade sig var min lägenhet, där fans det 4st katter, Casper, Tilda och 2st till. Dom 2 katterna som inte var minna försvann och jag hittade efter någon dag två små katt skelett. Jag blev helt tokig över att någon hade ätit upp dom och lämnat 2 intakta skelett. Jag sprang om kring på öm å vist inte vart jag skulle ta vägen. Tills Tilda kom och ville ha mat. Hon mjauade jätte mycket som hon alltid gör. Hon e så söt när hon e hungrig. (hon är alltid söt). Jag gav henne mat, sen så tänkte jag att jag själv ville ha mat. Det skulle bli stekt falukorv. När jag har skurit av ena änden på korven såga jag att det var Tilda som jag skurit huvudet av. Jag blev helt galen å försökte sätta tillbacka huvudet men det gick inte, å jag grät å grät för att Tilda nu var död. Jag vände bort mitt eget huvud, å när jag vände tillbaka det så hade Tildas huvud börja leva igen och mjauade som om hon ville ha mat. Tildas kropp hoppade ner från bänken och  gick iväg för att  lekte med en korv bit.


Sen klarade jag inte av att sova mer så jag vaknade stor gråtandes och sprang ut i halen för att hitta Tilda ligga sovandes på en matta. Hon levde å jag tog upp henne å bara kramade henne å grät som ett lite barn.


Gud vad jag Älskar min Tilda hon får inte dö!

Du e min lilla godis kaka...


Dagens korta!

Ging-ging: Japp skall träffa henne idag för middag/ fika. Ska bli kul!
Snö: Just nu tycket jag faktiskt om den... synd att det skal töa bort på torsdag... :(
Lön: Japp den kom och den gick idag
Jul: Inte långt kvar nu, kommer nog att firas på gotland.
Julklappar: Måste jag köpa... vet bara inte vad.
Sten: Japp det ligger en sådan på min dator... jag vet dock inte varför. Men den är iaf fin.
Mörker: usch ja.. mörkare blir det för var dag, men den 21dec vänder det igen. JIPPIE!!! Jag är så trött på allt mörker som är överallt.
Kläder för dagen: består av jobbar kängor, med stålhätta å spiktramp, skitiga  svarta arbetsbyxor, svart undersäll å gulhjälm... Så vacker!

Ja det var dagens korta... kommer inte på så mycket mera nu!


"Alla som kör bil, stanna hemma idag" SKÄRP ER!

Hallå!!! Vadå stanna hemma!?!?

Fan lär Er köra bil för fan så slipper Vi olyckorna, samt byt till vinterdäck i tid!

Asså jag blir så trött, bara för att det kommer lite snö så kan inte Ni stockholmare köra bil. Var ligger problemet? Åker du upp över Dalälven kan alla köra bil på vintern men här nere kan fan ingen. Har Ni hört talas om halkbana vid körkortstagningen, där får man en liten för aning om hur halt det kan bli, har Ni hört att det kommer snö på vintern ÄVEN i STOCKHOLM! Jag blir så trött när SMHI och media säger att "alla som kör bil stanna hemma idag"!! Bara för att det snöar på tvären och blåser lite. Sänk hastigheten och ta det lugnt. Det gick hur bra som helst att köra bil idag. Bara man tar det lugnt å har bra vinterdäck...


Nej nog med raseri utbrott på Er stackars Stockholmare som inte kan köra bil!


Men Ta det lugnt!


att folk inte skäms.....

Måndagar är inte som andra dagar... varför? jo för på måndagar går jag på kurs, å skall lära mig allt om betong. Så i dag var jag på denna kusr å hade två av mina lärare från nackademin... Faktiskt två av dom bästa. Dom var tre..;) men iaf när kursen var sluta sätter jag mig på en överfull buss, med massa skräniga barn som tyckte att det var jätte kul å slänga sinna fula väskor i huvet på mig... JÄVLA 14isar JAG HATAR ER!!! När jag änligen kom av bussen sprang jag till tuben för att missa den precis. pga en tant som inte hittade sin remsa hon skulle visa för tanten i spärren... hon vägrade även flytta på sig när jag å en kille frågade om vi kunde få gå för bi... men nej dag hon slulle minsan stå kvar. Väl på tuben satte det sig 3personer brevid vid, person 1 och 2 drack kaffe, inget fel med det, men folk som dricker kaffe har tydligen missat det där med att andedräkten typ blir avskyvärd för omgivningen, så båda två sitter å andas med öppen mun å jag bara håller på att dö för att det lucktar så jävla illa... Till min stora lycka tar person 2 upp en påse tuggumi å stoppar ett i munen. Jag bah tack gode du nu kan det börja luckta lite bättre... Men nej da... person 2 går av tåget. Så inget med det... Om ni tror att jag glömt person 3 så kommer denne nu... Denne person stinker blöt ull, rök, och gammal fylla... så frågan är nu vem lucktade bäst??!!

Svar: ingen jag höll ju på att dö.....

Nej tack för mig,
å snälla tänk på att kaffe anderäckten luktar FAN! så snälla köp en påse tuggumi nästa gång ni köper kaffe så kan ni kanske rädda en stackars skäl som jag som hatar kaffe...


Det här är inte jag.....

Nej det är inte jag som skriver detta... hade det varit jag så hade inte jag skrivit just nu. utan jag hade varit på gymet, vägt 10kg mindre och mått bra... nu jävlar måste jag ta tag i mig själv! kilorna SKA bort...


Nu fan ska jag ge järnet....


Hej då!

Inte som andra döttrar

Hittade en bok igår som jag nästan hade glömt bort att jag ägde...


Inte som andra döttrar av Deborah Spungen, en väldigt bra bok om Nancy Spungen.
Som levde ett allt annat än lätt liv.


Nancy Spungen föddes 1958 i Lower Moreland Township, en förort till Philadelphia. Hennes föräldrar, Frank och Deborah Spungen, var båda judar och tillhörde medelklassen. Nancy föddes fem veckor för tidigt och led av cyanos, en sjukdom som orsakas av syrebrist i blodet och som gjorde henne blå. Hon hade även gulsot. Som barn var hon väldigt hyperaktiv och ibland också våldsam mot sina yngre syskon Susan och David Spungen. Hon hotade att döda en barnvakt och när hon var fem år attackerade hon sin mor med en hammare. När hon var elva hade hon blivit relegerad från skolan och gick i terapi eftersom hon led av depression. Det var också i den åldern hon försökte begå självmord första gången. Föräldrarna fick efter hennes död veta att Nancy antagligen var schizofren.

Nancy lämnade sitt hem när hon var 17 år och flyttande till New York. Man tror att hon gjorde sig bekant med Debbie Harry sångare i Blondie och band som Aerosmith, New York Dolls och The Ramones. Hon drevs av sitt två år gamla heroinmissbruk till att börja strippa, eftersom hon behövde pengar till drogerna. Hon flyttade senare till London eftersom alla hennes vänner inom musikvärlden flyttade dit. På en fest hos en väninna träffade Nancy Sex Pistols och blev av Johnny Rotten presenterad för Sex Pistols-basisten Sid Vicious som hon snart flyttade ihop med. Under sitt 11 månader långa förhållande med Vicious ökade hennes drogmissbruk och han var mycket våldsam.

Efter Sex Pistols turné i USA flyttade Nancy och Sid Vicious in på Chelsea Hotel, rum 100 och det var där Nancy hittades död i badrummet under ett tvättställ, den 12 oktober 1978. nu alltså 30 år sedan. Hon hade mördats med ett hugg i magen av en cirka 18 cm lång jaktkniv som tillhörde Sid. Han blev senare anklagad för mordet trots att musikern Neon Leon sa att det fanns en langare kvar när han och de sista gick. Sid hade däckat tidigare den kvällen efter att ha tagit en stor mängd tuinaltabletter och alkohol.

När Nansy hittades hade hon bara ett par svarta spetsunderkläder på sig. Man tror att hon fick kniven i magen mellan klockan sex och sju på morgonen och dog mellan klockan nio och tio på morgonen, efter att ha förblött. Både Sid och Nancy var höga på okänt antal droger eftersom vittnen på hotellet vittnat om att de skulle ha haft ett hundratal dollar att slösa på enbart droger den kvällen. Sid greps av polisen för mordet men släpptes mot borgen och dog av en heroinöverdos några månader senare, den 2 februari 1979, Och man tror inte att det var ett misstag, utan att det var självmord. Man tror även att det kunde vara Sid's egna mamma som tvingat i Sid att överdosera drogerna.

Nancy ligger begravd på Westwood Memorial Park i Los Angeles.


Detta är bara en lite och kortfattad del av Nancys liv. Jag kan varmt rekommendera denna bok.


Dagens korta.

Jobb: japp det får man ha kvar, känns bra nu e bara frågan om man får ha kvar det om det blir nått mer varsel.

Flogging molly: Spelar i helgen i sthlm, så dom skall man gå å se.

David: fyller år i helgen så det blir fest. Samt att han snarkar som fan just nu så man kan inte sova på nätterna. Men jag älskar han ändå

Sol: Japp den lyser i dag, så jäkla härligt att den är tillbaka.

Fel beslut: Japp det va det verkligen att låta MN gå, bästa platschefen på hela söder... Hur fan kunde man låta han gå å att låta FP vara kvar... helt jävla sanslöst...

Magen: Tycker inte om mig idag... mår så illa... vill inte bli sjuk... inte nu.


Nu e det många dagar kvar till det är sommar å värmen....Låt dom dagarna gå jätte fort... Snälla!


Nynäshamn

hihi... i dag har jag haft bullar i ugnen.... HAHA!!! dom blev riktigt bra...

igår var jag i nynäshamn å hälsade på... var trevligt... träffade Calle å Frida tog en fika med dom å snackade skit... Sen bar det av hem till Maria å Robin, för att sedan åka å äta pizza på vår kära gammla pizzeria... gå vad goda pizzor dom har, Satt där å bara hoppades på att Sara skulle komma förbi efter jobbet... men hon tog nog en annan väg. Saknar henne fast det får man ju inte säga till David, för han tycker inte om henne... så det har inte blivit så mycket tid å träffa henne... för man får ju aldrig åka ner själv. Saknar henne jätte mycket... hoppas att hon läser dettta. men jag tror inte det:(

Efter pirran blev det en snabb träff med David Pappa för att sedan åka hem till Jonas å Malin som nyss kom hem från sina smekveckor... i rysland/kina... Massa kort hade dom tagit å vi satt i 5 timmar å kolla på dom... Gud jag vill oxå ut å resa... å det är nu!

Sova ska jag nu ta å göra för i morrn väntar en ny arbetsvecka... Tack för mig!

Dagen då jag tackar gud...

Ja kan ni tänka er jag tackar gud, ja varför gö jag det? jo för att jag inte har en bulle i ugnen... har nämligen varit lite orolig... då magen har växt å mens har man ju inte haft på 4år iofs... en när magen fick för sig att växsa så blev jag lite orolig... men Nu så har alltså mensen kommit å jag ÄR INTE MED BARN!!!!!! fy fan av skönt, men det käns sjukt konstigt att ha mens igen.. har fan glömmt bort hur man göra... å jävlar va dyrt det är... hoppas att den snart lyser med sin frånvaro igen...


Fan av sugen jag blev på bullar... ska nog ta å baka lite i helgen... om vi nu inte drar till nynäs vill säga...

GE MIG TYG!

Ge mig tyg!!!!! Ja mängder av tyg, så jag kan fluffa hela lägenheten med tyg, så jag kan sy mig ett snyggt plagg, jag bara älskar tyger.... rosa, blåa, gula, guldiga, svarta... i linne, bommul, sammet, i kashmir.... GE MIG TYG!!! Jag vill sy nått snyggt, men jag har inget tyg... Jag vill gå på fin fest där jag kan ha en snygg klänning på mig som jag har sytt av tyget ni har gett mig... så fixa en fest å ge mig lite tyg... så kommer jag.


nog om tyger... var i uppsala i går å hälsade på Ida å bellano... men han var inte så intreserad utav mig... träffade på mig gammla ridlärare Mats oxå.... Va kul å se dom alla fyra... jap fyra för jag han me å träffa Sofie oxå... han har skaffat en Dvärgpinscher jag vill oxå ha en sådan...men jag får inte köpa nån för david...

Idag har jag varit å ridigt, i höst solen. Var jätte skönt!Glömde en sak. var å sa hej till mina kära mormor i går...
RSS 2.0